Bookmark and Share

Trolden.com

- destilleriet ved Kolding

wm bottle smag

 

Artikel fra:

Til lands, til vands og i byen

Af Jacob Hille

Det danske destilleri Trolden vil med Mit Land-whiskyerne vise, at der er noget om, at whiskyers kompleksitet og store forskelle til dels skyldes de omgivelser, de har fået lov at modne i.

"Forbilledet er naturligvis skotsk whisky, der varierer meget efter regionernes natur. Med Mit Land vil vi vise, hvad der er særligt for Danmark, så derfor bliver den samme whisky lagret på fade fem vidt forskellige steder i det danske landskab," fortæller Michael Svendsen, der er indehaver af Trolden, som indtil for nylig hed Troldhede Mikrobryggeri og nu ydermere har taget produktion af whisky ind i forretningen.

De fem fade whisky suger fra efteråret deres særkender ved havet, i skoven, på heden, i mosen og i byen.

"Whiskyerne tager med al sandsynlighed smag af deres nærmiljø, så whiskyen ved havet får sandsynligvis smag af salt, som det kendes fra skotske whiskyer. By-whiskyen er et eksperiment, vi er meget spændte på, for hvilken betydning har glas, beton og stål mon for whisky," siger Michael Svendsen om Mit Land-whiskyerne, der forventes at være klar om tre år.

Ét af verdens mindste destillerier har set dagens lys: Trolden Distillery er i fuld gang med at producere Koldings egen Single Malt Whisky. De første flasker fra destilleriet forventes klar i december 2014.Kontakt Michael fra Trolden.com og spørg, hvordan du kan få del i Fad #1, dit helt eget fad og andre spændende produkter fra Trolden

Om Whiskymessen.dk

Whisky, whiskey, single malt og blended whisky, ja - navnene er mange når snakken falder på whisky. Vi har samlet de største importører af whisky i Danmark, med mærker som Glenfiddich, Arran, Port Ellen og mange hundrede andre mærker. Whiskymessen har eksisteret siden 2001 og er uden tvivl Danmarks største Whiskyevent. På messen kan du også opleve bourbon, cognac, rom, øl mærker

Quick Links

> Onlineshoppen
> Svensk Info
> English Info
> Kontakt
> FACEBOOK

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kundeservice + 45 2081 3743 eller +45 2395 2313