Bookmark and Share

Rom aftapning fra Jamaica - Release den 10. sep. på Whiskymessen

Mange forbinder rom med Jamaica og det skyldes to grunde. Dels, at mange eventyrere og pirater bosatte sig på den smukke ø og valgte rommen som deres favorit drink.

For det andet, at Jamaica var det første sted, hvor rom blev produceret i større kommerciel stil.I dag laves der rom overalt, hvor der dyrkes sukkerrør - men Jamaica rom har stadig en førsteplads blandt romelskere fra hele verden. Denne aftapning på 42% alc. er udvalgt af Ulrik Bertelsen & Henrik Olsen, de to grundlæggere af Danmarks største Whiskyevent - men hvorfor begynde de nu at lave rom aftapninger også? På de sidste mange afholdte Whiskymesser har rom været en voksende faktor med flere og flere varianter at smage på - og målgruppen for whisky & rom er meget ens og da vi fejrer 10 års fødselsdag for Whiskymessen ville det være passende med aftapning af rom også.

etiketwm11 rom

 

Køb den i vores Onlineshop

Læs mere om rom og dens oprindelse, produktionen m.m.

Om Whiskymessen.dk

Whisky, whiskey, single malt og blended whisky, ja - navnene er mange når snakken falder på whisky. Vi har samlet de største importører af whisky i Danmark, med mærker som Glenfiddich, Arran, Port Ellen og mange hundrede andre mærker. Whiskymessen har eksisteret siden 2001 og er uden tvivl Danmarks største Whiskyevent. På messen kan du også opleve bourbon, cognac, rom, øl mærker

 

Quick Links

> Onlineshoppen
> Svensk Info
> English Info
> Kontakt
> FACEBOOK

 

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kundeservice + 45 5210 6093