Bookmark and Share

Whisky-paradis tager form på ny hjemmebane

I disse dage, hvor frostkold luft fra Sibirien holder landet i et isnende greb, kunne det være en god anledning til at slappe af og få den indre varme med et glas vellagret whisky.

Men for whisky-entusiasterne Henrik Olsen og Ulrik Bertelsen i NBO-Gruppen I/S er der ikke mange ledige stunder i denne tid, for de har – ironisk nok – rygende travlt med at arrangere Danmarks største whisky-event.

Whiskymessen, som den hedder, var efter 10 fremgangsrige år vokset ud af rammerne i Kolding, og derfor er arrangørerne rykket godt en snes kilometer nordpå til MESSE C Fredericia, hvor der er god plads til den gode smag. Det hele løber af stablen lørdag den 14. april.

- Som arrangører får vi naturligvis mange flere strenge at spille på, når pladsforhold og faciliteter er så ideelle, så vi tør godt love den største og mest spændende whiskymesse til dato, siger Henrik Olsen.

Ud over at møde Danmarks førende whiskyimportører og de øvrige spændende udstillere, kan de besøgende blandt andet se frem til "whiskyroulette", hvor man kan vinde flasker med Adelphi Private Stock. Uden for messehallen kan man kigge nærmere på Whiskymessens Harley-træf 2012, mens en lang række kendte "whisky-personligheder" fra ind- og udland kan opleves dagen igennem.

Man kan også købe billet til en række fremragende "Masterclasses", hvor der gås i dybden med forskellige emner og naturligvis smages på de gyldne dråber.

- Det er værd at understrege, at messen ikke kun er for whisky-nørder – og ikke kun for mænd, for der kommer rigtig mange kvinder efterhånden. Der kommer eksempelvis mange forskellige slags rom på programmet, lige som man kan stifte bekendtskab med en lang række spændende øl-varianter, sammensat af ølguruen Torben Matthews fra English Pub, You'll Never Walk Alone i Kolding, påpeger Ulrik Bertelsen.

Den 27. marts, afholder NBO-Gruppen i øvrigt en lille forløber for messen, også i MESSE C. Det sker, når presse, samarbejdspartnere og øvrige gæster inviteres til at fejre World Whisky Day, som markeres af whisky-entusiaster verden over netop den 27. marts. Der er et mindre antal billetter til arrangementet – de kan erhverves efter først til mølle princippet på whisky.dk.

• WEBSIDE: www.whisky.dk

• YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Henrik Olsen og Ulrik Bertelsen, NBO-Gruppen I/S, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 2081 3743 el. 2395 2313

Projektleder Lars Søndergaard, MESSE C Fredericia, tlf: 75 92 25 66, mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Om Whiskymessen.dk

Whisky, whiskey, single malt og blended whisky, ja - navnene er mange når snakken falder på whisky. Vi har samlet de største importører af whisky i Danmark, med mærker som Glenfiddich, Arran, Port Ellen og mange hundrede andre mærker. Whiskymessen har eksisteret siden 2001 og er uden tvivl Danmarks største Whiskyevent. På messen kan du også opleve bourbon, cognac, rom, øl mærker

 

Quick Links

> Onlineshoppen
> Svensk Info
> English Info
> Kontakt
> FACEBOOK

 

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kundeservice + 45 5210 6093