Bookmark and Share

Modtag seneste nyt fra Whiskymessen.dk & Whisky.dk

Udfyld tilmeldingsfelterne herunder og gå derefter til din Indbakke og bekræft mailen fra os 

# Whisky.dk ApS sender nyhedsbreve ca. 10 gange om året, med informationer om vores aktiviteter.

# Vi registrerer dine oplysninger i vores database. Vi gør vores yderste rent teknisk og softwaremæssigt for at sikre, at oplysningerne ikke kan beskadiges og ikke kan ses af personer udenfra.

# Vi beholder de registrerede data om dig i noget tid - med mindre du beder os slette dem! 

# Dette gøres ved at sende en mail til os med teksten "Slet venligst alle data vedrørende - "Dit navn" eller ved at tykke på linket nederst i nyhedsbrevet.

# Whisky.dk ApS har en meget streng politik i forbindelse med håndtering af brugerdata, og derfor er det kun ved henvendelse fra myndighederne, at der åbnes for adgang til private brugerdata i henhold til Persondataloven.

# Brugeres data hos Whisky.dk ApS er endvidere underlagt Persondataloven, som du kan læse mere om her.

# Hvis du har spørgsmål, skriv da venligst en mail eller pr. brev til:

Whisky.dk ApS, Sjølund Gade 12, 6093 Sjølund

 

Om Whiskymessen.dk

Whisky, whiskey, single malt og blended whisky, ja - navnene er mange når snakken falder på whisky. Vi har samlet de største importører af whisky i Danmark, med mærker som Glenfiddich, Arran, Port Ellen og mange hundrede andre mærker. Whiskymessen har eksisteret siden 2001 og er uden tvivl Danmarks største Whiskyevent. På messen kan du også opleve bourbon, cognac, rom, øl mærker

 

Quick Links

> Onlineshoppen
> Svensk Info
> English Info
> Kontakt
> FACEBOOK

 

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kundeservice + 45 5210 6093